SUCUL de CASTRAVEȚI: Combate Cancerul, scade Tensiunea și ajută la Slăbit! Mod de preparare

Crocanţi şi răcoritori, castraveţii sunt ingredientul nelipsit al salatelor. Îi poţi consuma ca atare sau blenduiţi, pentru a-i transforma în sucul de castravete.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Varianta lichidă reprezintă o băutură nutritivă perfectă, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

În castraveţi se găsesc numeroși compuși bioactivi, precum minerale, aminoacizi, fitosteroli, acizi fenolici, cucurbitacine, cucumegastigmane I și II, cucumerine A și B, glucozide, apigenină, flavonoide și vitamina C.

Reţetă Suc de castraveţi
Ingrediente:
• un castravete mare,
• 4 morcovi,
• o ţelină,
• un măr,
• o jumătate de lămâie decojită.

Mod de preparare:
Sucul de castravete se prepară cât mai simplu, amestecând toate ingredientele într-un blender sau în storcător. Dacă nu ai blender sau storcător, poți să dai ingredientele pe răzătoare, și cu ajutorul unui tifon storci zeama din ele.

1. Scade tensiunea arterială
Castraveții pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale, datorită conținutului bogat în potasiu și redus în sodiu. Un castravete mare conține 442 mg de potasiu. Acest mineral este esențial pentru reglarea tensiunii arteriale.

2. Combate cancerul
Cucurbitacinele din plante sunt înzestrate cu proprietăți anticancerigene. Acești compuși inhibă căile de semnalizare, de care celulele canceroase au nevoie pentru a supraviețui și a se înmulți. Totodată, cucurbitacinele măresc eficiența unor medicamente utilizate în chimioterapie, precum doxorubicină și gemcitabină.

4 plante care patrund imediat in articulatii si le repara

3. Ajută la slăbit
Sucul de castraveţi şi lămâie topeşte grăsimile, mai ales dacă îl bei înainte de culcare. În timpul somnului, activitatea metabolică scade, iar acest elixir începe să acţioneze asupra stratului adipos.

Amestecă într-un blender un castravete fără coajă, o lămâie, câteva fire de pătrunjel, o linguriţă de ghimbir, una de suc de aloe vera şi o jumătate de pahar de apă. Aloe vera şi ghimbirul sunt cunoscute pentru efectul de stimulare a metabolismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.