Sucul din măr, sfeclă roșie și morcovi. – Detoxifică ficatul și rinichii, ameliorează bolile de tiroidă, previne dezvoltarea tumorilor și ajută la slăbit!

Această rețetă a fost propusă de cel mai renumit nutriționist chinez Cheng Lee, pentru redobândirea generala a sănătății.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

La elaborarea acestei rețete specialistul a pornit de la premisa că ingredientele remediului trebuie să fie foarte simple și accesibile, astfel încât fiecare persoana să poată prepara acest remediu.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Ingrediente:
– 1 sfeclă roșie,
– 2 morcovi,
– 1 măr.

Mod de preparare:
> Stoarceți sucul din aceste produse, separat, fără a le amesteca.
> Le puteți amesteca abia peste o oră, pentru că este nevoie de ceva timp pentru ca ele să-și elibereze toți compușii.

După cum vezi, totul este foarte simplu!

Sfecla roșie, morcovul și mărul conțin toate elementele necesare sănătății.

Iată care sunt beneficiile acestei băuturi uimitoare:
– detoxifică ficatul și rinichii,
– tratează tiroida,
– previne dezvoltarea tumorilor,
– reduce durerea menstruală,
– fortifică sistemul imunitar,
– întinerește pielea,
– ajută la slăbit.

Atenție: această băutură nu trebuie consumată de persoanele cu diabet, diaree, urolitiază și cu probleme gastrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.