Sucul “inimii”: O combinație puternică între usturoi, lămâie și apă. Descoperă și tu puterile vindecătoare ale ‘Elixirul inimii’

Sucul “inimii”: O combinație puternică între usturoi, lămâie și apă. Descoperă și tu puterile vindecătoare ale ‘Elixirul inimii’

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

O combinatie puternica între usturoi, lamaie si apa, o reteta miraculoasa si usor de preparat care iti scade colesterolul si iti tine inima sanatoasa.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Descopera si tu puterile vindecatoare ale ‘Elixirul inimii’, un tratament naturist remarcabil cu traditie de sute de ani in medicina populara nemteasca.

Acest tratament ieftin si sanatos, avand la baza lamaia si usturoiul, ar trebui urmat o data pe an. Are un efect detoxifiant si de curatare, reintinerind organismul din interior. Unul din aspectele de baza pentru care este atat de apreciat in medicina populara este efectul sau in scaderea colesterolului, dar si in mentinerea sanatatii inimii si a tensiunii arteriale optime.

Reteta Elixir cu Lamaie si Usturoi
Varianta 1 (Reteta originala)

Ingrediente:
-30 de catei de usturoi (opteaza pentru usturoiul bio sau cel cumparat de la tarani)
-5 lamai organice (se vor folosi cu tot cu coaja)
-1 litru de apa (preferabil cat mai pura, apa de izvor sau apa plata de calitate buna)

Curata cateii de usturoi si taie lamaile in jumatati sau sferturi, fara a le curata insa de coaja. Pune ingredientele intr-un blender si marunteste-le pana cand obtii un piure. Dupa aceea, fierbe continutul intr-o oala (sau cratita) in care ai turnat 1 litru de apa. Atentie! Este esential sa fiarba doar pentru o perioada scurta de timp. Trebuie sa dea doar intr-un clocot si, imediat dupa ce a inceput sa fiarba, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca lent, in mod natural. Dupa ce s-a racit si a ajuns la temperatura camerei, pune bautura in sticle sau borcane de sticla si pastreaz-o in frigider. Consistenta bauturii ar trebui sa fie cea a unui lapte condensat, dens.

Se consuma jumatate de cana (sau o ceasca) de bautura cu lamaie si usturoi 1 data pe zi, cu 2 ore inainte sau dupa masa principala, timp de 3 saptamani consecutive. Agita bautura inainte de a o servi. Dupa 3 saptamani in care ai consumat zilnic o portie mica din aceasta bautura, urmeaza o pauza de 7-8 zile in care nu vei mai consuma deloc bautura.

Dupa aceasta pauza de aproximativ o saptamana, prepara reteta din nou si consuma iarasi jumate de cana de bautura zilnic, timp de 3 saptamani. Nu trebuie sa iti griji din cauza mirosului neplacut al usturoiului. Aceasta bautura terapeutica poate fi consuma cu usurinta, fara a stramba din nas din cauza mirosului de usturoi. Lamaia si usturoiul au ambele arome puternice, iar gustul de usturoi este neutralizat de sucul si coaja de lamaie.

Recapitulativ, schema de tratament:
– prima perioada de 3 saptamani in care se consuma zilnic o ceasca de bautura
– PAUZA 7-8 zile
– a doua perioada de 3 saptamani in care se consuma iarasi zilnic o ceasca de bautura

Varianta 2 (reteta care se poate prepara fara blender):
Mai exista si o alta varianta de preparare a miraculosului extract si care presupune strecurarea lichidului de pulpa obtinuta de la lamai si usturoi. Difera usor si cantitatile ingredientelor:

-4 capatani de usturoi (40 de catei de usturoi)
-4 lamai
– 2 litri de apa

Se taie lamaile cu coaja in jumatati si se pun intr-un blender alaturi de cateii de usturoi curatati de coaja. Daca nu ai blender, poti taia si marunti ingredientele cu un cutit. Pune ingredientele la fiert in 2 litri de apa. Amesteca din cand in cand. Cand a dat intr-un clocot, se stinge focul imediat si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit si a ajuns la temperatura camerei, separa pulpa de lichidul in sine cu ajutorul unei strecuratori. Lichidul astfel filtrat se pune in sticle de sticla si se pastreaza la frigider. Pulpa se arunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.