Suferiți de diferite boli: Urmăriți cum dispare boala după ce începeți să vă înmuiați picioarele în această baie o dată pe săptămână

Suferiți de diferite boli, de la infecții și inflamații prin boli de piele, miros la picioare, dureri în gât, probleme digestive, dificultăți de respirație și supraponderalitate?

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Astăzi vă vom dezvălui o rețetă pentru un singur tratament. Dacă începeți să o faceți în mod regulat cel puțin o dată pe săptămână, nu va dura mult și multe dintre aceste probleme de sănătate vor dispărea singure.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oțet minune și efectele sale asupra corpului – Probabil ați auzit despre oțet, fie el clasic sau de mere, dar probabil în legătură cu consumul acestuia. Am scris despre efectele vindecătoare ale oțetului de mere în acest articol .

Cu toate acestea, aceasta nu este singura modalitate prin care vă poate îmbunătăți sănătatea. Pe lângă utilizarea oțetului pentru a găti sau spăla podele, poate fi folosit și în alte moduri, sub forma unei băi de picioare. Oțetul este o substanță acidă care este capabilă să îndepărteze de pe picioare diferite bacterii, ciuperci și micoze. În plus, are un efect calmant asupra terminațiilor nervoase și, astfel, asupra restului corpului.

Pregătirea băii de picioare – Veți avea nevoie de următoarele lucruri pentru o baie de picioare: 1 parte de oțet; 2 părți de apă călduță

Procedați după cum urmează: 1. Se toarnă o parte de oțet și două părți de apă călduță în chiuvetă. Înainte de baie, spălați-vă picioarele cu apă caldă și săpun delicat. 2. Puneți picioarele în baia pregătită și relaxați-vă în liniște. 3. Timpul de înmuiere durează de obicei 10 până la 15 minute, dar acest lucru va depinde de gravitatea bolii sau de problema de sănătate. 4. Pentru probleme de sănătate mai grave, puteți extinde baia la 20 până la 25 de minute sau puteți crește frecvența de înmuiere la 2 până la 3 ori pe săptămână. 5. Uscați-vă bine picioarele după scăldat. Dacă doriți, puteți utiliza în prealabil un întăritor pe pielea întărită de pe picioare pentru a îndepărta straturile moarte ale pielii și apoi clătiți picioarele în apă curată.

Oțetul miroase destul de puternic, dar după baie, nu trebuie să vă faceți griji. Mirosul picioarelor va dispărea în curând. Este posibil să adăugați câteva picături de ulei esențial sau câteva ierburi aromate la baie, cum ar fi lavanda, cimbru și altele asemenea.

Concluzie: Amintiți-vă că o baie de picioare are un efect pozitiv nu numai asupra pielii picioarelor, ci și asupra întregului corp.

Vă va ajuta să scăpați de multe alte probleme de sănătate pe care le-am menționat în introducerea articolului nostru. Încercați și cu siguranță nu veți regreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.