Supa care te face să slăbeşti un kilogram pe zi. Reţeta este foarte simplă

Dacă vrei să slăbeşti, trebuie doar să incluzi în meniul tău zilnic supa de sparanghel. Vei vedea primele rezultate imediat: poţi pierde un kilogram pe zi!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Supa care te face să slăbeşti un kilogram pe zi. Sparanghelul este considerat o legumă bună pentru a pierde în greutate, datorită capacității sale de a elimina retenția de lichid într-un mod complet natural.

Iată ce regim alimentar trebuie să urmaţi:

Mic dejun: două felii de pâine prăjită şi o ceaşcă cu ceai;

Gustare: un fruct;

Prânz: o farfurie de supă de sparanghel;

Gustare: un fruct;

Cină: un bol cu supă de sparanghel.

Reţetă supă cremă de sparanghel:

Ingrediente pentru 2 persoane:

*1 legătură de sparanghel verde

*4 căței de usturoi

*1 cartof mijlociu

*2 linguri de smântână

*1 cub de unt

*sare, piper & zeamă de lămâie după gust

*puțin parmezan ras, dacă ai la îndemână (dacă nu ai, merge și fără el)

Mai ai nevoie de:

*1 sită

*1 blender vertical

Mod de preparare:

1. Rupe sparanghelul uscat sau ațos, îndoindu-i tulpina ușor. În felul acesta te vei asigura că vei lucra doar cu tulpina fragedă

2. Toacă usturoiul fin și taie cartoful și sparanghelul cubulețe

3. Într-o cratiță topește untul, apoi sotează toate legumele (usturoiul, sparanghelul și cartoful) împreună, apoi adaugă apă cât să acopere legumele. Dacă vrei un gust mai bogat, poți folosi supă de legume strecurată, în loc de apă chioară, sau adaugi un cub de legume

4. Când legumele au fiert (după aproximativ 10 minute), stinge focul și cu ajutorul unui blender vertical transformă supa în cremă

5. Pentru a te asigura ca supa ta va fi fină și bună, trece tot lichidul printr-o sită fină, într-o altă cratiță

6. Păstrând focul stins, condimentează supa cu sare, piper și smântână, după gust, iar apoi adaugă câțiva stropi de zeamă de lămâie.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.