Surprinşi de poliţişti, nu au mai reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit

Trei băimăreni nu au apucat să sustragă bunuri din curtea unui imobil. Au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare, care desfăşurau activităţi de patrulare pe strada Oborului.

Cei trei tineri au crezut că la adăpostul nopţii nu vor fi deranjaţi în demersul lor de a sustrage bunuri din curtea unui imobil. Au reuşit cu succes să pătrundă prin efracţie în curte, însă nu au mai reuşit să-şi însuşească bunuri. Vigilenţa poliţiştilor le-a încurcat socotelile. Surprinşi de patrula de poliţie, băimărenii au fugit, au urcat într-un autoturism şi, în încercarea de a scăpa, au rulat cu viteză. La intersecţia cu strada Mihai Eminescu ghinionul i-a lovit din nou. Persoana de la volan a pierdut controlul volanului şi a acroşat un autoturism parcat regulamentar. Dacă autoturismul nu i-a ajutat, au hotărât să continue pe jos. Deşi au luat-o la fugă, tot n-au scăpat, întrucât cursa a fost câştigată de poliţişti.

Cei trei au fost identificaţi, băimăreni de 19, 23 şi 36 de ani, iar acum sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.