Surse: Parlamentarii PSD chefuiesc la Casa Ardelenească, sărbătorind succesul negocierilor cu Cioloș!

Marea epurare în administrația locală și județeană nu va mai avea loc, iar noul premier, Dacian Cioloș pare să fi acceptat aproape toate solicitările PSD. Acesta este și motivul pentru care, la această oră, surse arată că parlamentarii PSD chefuiesc, alături de liderul lor, Liviu Dragnea, la Casa Ardelenească din zona Aviatorilor din capitală, acolo unde sărbătoresc succesul negocierilor.

Chiar dacă noul guvern nu va avea miniștri PSD, Cioloș a acceptat să nu schimbe oamenii din eșaloanele doi și trei, cei care conduc, practic, aceste ministere. Totodată, premierul desemnat nu va face mari modificări nici în teritoriu, astfel că mare parte dintre prefecții și directorii de deconcentrate puși pe funcții de PSD vor rămâne la conducere.
Cumulat cu ministrul Sănătății propus de Cioloș, care a fost la un pas de a ajunge idolul femeilor înainte de a se anunța, tot pe surse, că a fost retras după ce pe rețelele de socializare au apărut poze dintre cele mai ”incitante” în care acesta pozează ca fotomodel, PSD chiar poate sărbători.

Marea schimbare nu se vede nici măcar la suprafață, deoarece la interior cărțile s-au făcut.Casa Ardelenească

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.