Surse: Proaspăt-reînsuratul Zamfir Ciceu ”curtează” în politică la prima iubire, PNL?

ciceuSurse: Proaspăt-reînsuratul Zamfir Ciceu ”curtează” în politică la prima iubire, PNL?

Mai marele județului, prim-edilul gospodar Zamfir Ciceu și-a pus pirostiile (a doua oară), la sfârșitul săptămânii trecute, iar anunțul a fost făcut pe pagina lui personală de Facebook. Cine e mireasa vieții lui nu prea se cunoaște, deoarece nu a etichetat-o în poză pentru a o identifica mai ușor, iar ca figură nu pare o personalitate marcantă la nivel de județ. Însă e frumușică și elegantă, asta e ceea ce am putut să remarcăm. Și cam atât despre soția lui, fiindcă nu intrăm în viața personală a nimănui. Atât timp cât viața personală nu o afectează pe cea profesională, iar cea profesională are legătură cu destinele acestui județ. Îi urăm, așadar, ”Casă de piatră și multă fericire”, mai ales că se spune că ”a doua oară o fi cu noroc”. Cel puțin în viața personală…

Revenind în plan profesional și politic, zvonurile sunt împărțite. Unii spun că s-ar afla în luna de miere, cu proaspăta lui mireasă, în timp ce alții îl poziționează, alături de fostul edil de Baia Mare, Cristian Anghel, prin București. Zice-se că Zamfir e în capitală, pentru a bate pe la ușile PNL, prima lui iubire la nivel de politică și partidul care l-a exclus, în 2010, pentru ghidușia care a făcut-o alături de alți ”lupi tineri” și care i-a oferit, pentru două luni, postul de viceprimar de Baia Mare.

În 2012, Zamfir Ciceu a câștigat, pe un bine structurat val USL, președinția Consiliului Județean Maramureș. În trei ani a reușit performanța de a nu fi făcut nici măcar cât predecesorul său. Asta, vorbind din punct de vedere administrativ. Din punct de vedere politic a primit președinția PC Maramureș, apoi a fost exclus din proaspăt-înființatul ALDE în ședința Biroului Central de la București, a fost dus ”de bun” la ușile UNPR, însă accesul i-a fost retezat din start, iar acum încearcă ultima variantă, reapropierea de PNL. Iar cel care-l susține este același mentor ce s-a aflat în spatele lui încă din 2012, Cristian Anghel. Acesta speră, la rândul său la o spectaculoasă revenire politică pe scena băimăreană. Nu degeaba se spune că speranța moare ultima….

 

Călina Grigoriu

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.