Surse: Răsturnare de situație în cazul accidentului de la Moisei, unde un căruțaș și un cal au fost uciși de o mașină de vidanjare. Cine era la volan?

a1Un tragic și cumplit accident de circulație a avut loc ieri, în Moisei, acolo unde un căruțaș care staționa pe marginea drumului, precum și calul aflat în fața atelajului au fost pur și simplu zdrobiți sub roțile unei mașini de vidanjare. Din primele informații transmise de la fața locului, mașina, care circula cu viteză, a urcat pur și simplu peste căruța oprită. Impactul a fost fatal atât pentru cal, cât și pentru căruțaș și totul s-a petrecut în numai câteva secunde, sub privirile îngrozite ale celei de-a doua persoane aflate în căruță. Atât animalul, cât și stăpânul acestuia au murit pe loc.

Pompierii, ambulanțele și mașinile de descarcerare sosite la fața locului nu au avut prea multe de făcut. În viață a rămas doar al doilea pasager al căruței, care a fost transportat la spital. Pe surse apar însă informații care ar putea da peste cap întreaga anchetă. Un localnic din Moisei, care susține că are informații certe de la locul accidentului, a declarat pentru jurnalmm.ro că la volanul mașinii de vidanjare s-ar fi aflat fiul de 26 de ani și nu bărbatul care susține că a fost de fapt șofer în momentul producerii accidentului. Potrivit surselor noastre, vișeuanul încearcă să ia vina fiului asupra sa, pentru a nu-i distruge viitorul. Mai mult, cercetările ar fi relevat faptul că mașina nu avea revizia tehnică de cinci ani, iar asigurare nu mai avea de doi ani. Dacă aceste lucruri se adeveresc, atunci și tatăl și fiul ar putea fi acuzați de obstrucționarea justiției și fals în declarații, pe lângă uciderea din culpă.

Loading...

4 COMENTARII

  1. Tata și fiul, țigani din Vișeu de Sus. Ăștia nu respecta nici o lege. Plâng imediat ca sunt discriminați dacă încearcă Politia sa aplice Legea. Auzi acolo – IGP expirat de 5 ani !!!

  2. In articol se afirma ca vidanja nu avea revizia tehnica de 5 ani si nici asigurarea obligatorie de doi ani. Oare in toata perioada asta ce au facut cei de la circulatie? Ca e plin de ei pe drumuri. Sau faptul ca nu a fost controlat, sa aiba legatura cu faptul ca se zvoneste ca lor le vidanja gratis?

  3. Dar Politia ce face? Cum sa circuli cu masina fara revizie si mai ales fara asigurare. Aloooooo POLITIA nu mai fiti atat de lasi si de corupti ca mor oameni nevinovati din cauza voastra sau voi faceti legea doar pt cei ce vin cu EURO? Nu va e rusine? Oameni buni faceti ceva .OPRITI CORUPTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.