Surse: Rovana Plumb și Liviu Dragnea se luptă miercuri în București, dar sunt așteptați amândoi vineri în Baia Mare!

dragneaSurse: Rovana Plumb și Liviu Dragnea se luptă miercuri în București, dar sunt așteptați amândoi vineri în Baia Mare!

Surse arată că deși la București bătălia pare a fi pe viață și pe moarte între tabăra Rovana Plumb și cea a lui Liviu Dragnea, pentru obținerea supremației PSD, se pare ca la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș, care se va desfășura vineri, ambii au confirmat prezența.

Mâine este ziua decisivă în PSD, atunci când Consiliul Național Executiv al PSD va stabili succesorul interimar al lui Victor Ponta la șefia partidului. Asta, în cazul în care lucrurile nu vor fi tranșate înainte de marea ședință social-democrată, iar unul dintre cei doi va renunța la competiție, fără alte vărsări de sânge.

Până în prezent atât se cunoaște: că Rovana Plumb încearcă să-i convingă și pe ”greii” lui Dragnea că poate continua finanțarea în teritoriu, din fonduri europene, în timp ce Liviu Dragnea își face ultimele calcule pentru a-și analiza șansele de a prelua partidul. Cu toate acestea, ambii competitori au anunțat, pe surse, că vor fi prezenți vineri, în Baia Mare, la Conferința Județeană de Alegeri a PSD. Așteptăm cu interes urmarea…

 

Călina P. Grigoriu

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.