SURSE – S-a rupt lanțul de iubire între Klaus Iohannnis și Vasile Blaga?

blagaStrategul Vasile Blaga l-a făcut președinte pe Klaus Iohannis, dar se pare că acest argument nu este suficient în fața unei eventuale ”vizite” a procurorilor DNA la Vasile Blaga.

Astfel se face ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, presedintele deja se fereste ca dracul de tamaie sa dea cumva ochii cu Vasile Blaga. Mai mult decat atat, apropiatii lui Iohannis de la Palatul Cotroceni au primit si misiunea secreta de a face in asa fel incat copresedintele PNL si seful statului sa nu se vada deloc in urmatoarea perioada, la niciun fel de eveniment, fie el privat sau oficial. Ceea ce, desigur, nu poate decat sa-l ingrijoreze pe „Buldog”, care se teme sa nu se convinga pe propria piele ca Iohannis are „surse” tot mai bune in domeniul informational.

dupa cum sustin surse apropiate cancelariei prezidentiale, Klaus Iohannis ar fi lasat consemn ca nu cumva sa se trezeasca fata in fata cu Vasile Blaga. Sub nicio forma, niciunde si nici macar accidental. Asa ca sarcina de a-l trimite la plimbare pe „Buldog”, daca acesta va incerca sa forteze o intalnire, i-ar fi revenit lui Dan Mihalache, cel care deja se instaleaza tot mai strasnic la butoanele subterane ale Palatului Cotroceni. Deci, in perioada urmatoare, Klaus Iohannis nu trebuie vazut alaturi de Vasile Blaga. Iar aceasta enigmatica cerinta prezidentiala nu poate fi decriptata decat intr-un singur mod. Pentru ca, in ciuda garantiilor date ca a scapat din „ghearele” DNA in dosarul EADS, se pare ca Vasile Blaga a avansat totusi vertiginos pe „lista scurta” a procurorilor anticoruptie, informează Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.