Suspiciune de mită electorală în localitatea Satulung, Maramureș!

Suspiciune de mită electorală în localitatea Satulung, Maramureș!

UPDATE: Azi, 27 septembrie, ora 11.20, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați cu privire la faptul că persoanele care și-au exprimat dreptul de vot, s-au deplasat la un local din apropiere și este posibil ca aceștia să primească mită electorală.
Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul că la aproximativ 150 m de o secție de votare un local era deschis.
După controlul efectuat, polițiștii au fost informați de către președintele Secției de votare, despre faptul că s-a hotărât închiderea localului în cauză, precum și a unui magazin alimentar aflat în apropierea Secției de votare.
Având în vedere hotărârea, una din locații s-a conformat, cealaltă fiind deja închisă.
Polițiștii continuă verificările.

Zeci de votanți au fost surprinși la ieșirea și intrarea  restaurantului Transilvania din localitatea Satulung,  situat la mai puțin de 200m de secția de votare.

Numărul mare de persoane care intră și ies din barul din localitatea ,înainte și după vot, ridică semne de întrebare privind o posibilă mită electorală.

Așteptăm un punct de vedere din partea autorităților, mai ales că președintele secției de votare a dispus o hotărâre privind închiderea acelei unități de alimentație publică și comercializarea produselor alcoolice.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.