Susținerea inițiativelor antreprenoriale – Campanie de informare și motivare

Susținerea inițiativelor antreprenoriale a persoanelor din zonele defavorizate ale Municipiului Baia Mare continuă, prin evenimente organizate în cadrul proiectului „Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și integrare fără discriminare”. Conform subactivității 7.1 „Campanie de informare, conștientizare și motivare a persoanelor din grupul țintă în ceea ce privește oportunitățile generate de proiect prin susținerea inițiativelor antreprenoriale” a fost desfășurat un nou workshop cu scopul de a le oferi persoanelor din grupul țintă sprijinul necesar în vederea dezvoltării unei afaceri.

Așadar, peste 30 de băimăreni, recrutați în grupul țintă al proiectului, au participat joi, 11 octombrie 2018, la evenimentul organizat și desfășurat de către experții proiectului. Mulți dintre cei prezenți s-au arătat interesați să demareze o afacere, exprimându-și în același timp dorința de a participa la întâlniri individuale cu experții antreprenoriat, pentru a afla cât mai multe detalii despre modul în care trebuie întocmit planul afacerii.

Proiectul  „Standarde pentru Baia Mare-Incluziune și integrare fără discriminare” este implementat de către Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare și Penitenciarul Baia Mare.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru detalii și informații suplimentare sunteți rugați să ne contactați la numărul de telefon 0362.739505 – Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.