Sute de copii din Baia Mare au primit daruri de la Moş Nicolae

Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae şi Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, au organizat, pentru al cincilea an consecutiv, unul dintre cele mai frumoase evenimente care se petrec în luna decembrie în oraşul nostru. Sute de copii au participat şi în acest an la spectacolul „Un mic dar de Sfântul Nicolae”, bucurându-se de un program artistic bogat şi pe placul celor mici, dar şi de daruri primite chiar de la Moş Nicolae.

 

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare

“Ne întâlnim pentru a cincea oară aici, la teatru, să îl aşteptăm împreună pe Moş Nicolae. Mă bucur foarte mult că v-aţi adunat aici voi, cei mici. Voi sunteţi inima oraşului nostru pentru că tot ce fac părinţii şi bunicii voştri este pentru voi. Ei au muncit şi muncesc pentru viitorul vostru, vă educă într-un mod frumos şi lor trebuie să le mulţumiţi pentru că în fiecare zi au grijă de voi. Vreau ca împreună să-l primim pe Moş Nicolae. Şi înainte să vină aici o să vă rog să-mi daţi voie să merg să-l caut pe aici, prin teatru. Ştiţi că Moş Nicolae e bătrân şi nu găseşte întotdeauna drumul”.

Ioan Pop, preot paroh Biserica Ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Baia Mare

“Ne găsim în al cincilea an de când Sfântul Nicolae ne-a ajutat şi şi-a îndreptat privirile spre noi, spre Biserica Sfântul Nicolae şi am putut organiza această manifestare, deoarece avem un om cu mare suflet, domnul primar”.

15.000 de copii din Baia Mare primesc daruri în cadrul acţiunii „Moşul vine la toţi copiii din Baia Mare”

Moşul se află într-un turneu prelungit în municipiul Baia Mare, unde a fost convocat de primarul Cătălin Cherecheş şi Consiliul Local pentru a împărţi daruri tuturor copiiilor din creşe, grădiniţe şi clasele primare. Deja peste 4.000 e copii au primit vizita Moşului, urmând ca alti 11.000 să aibă parte de surprize în zilele care urmeaza. Pentru că sunt mulţi copii, iar sacurile cu daruri sunt grele, la fel ca şi în anii trecuţi, Moşul a avut un ajutor de nădejde, în persoana edilului băimărean. Agitaţie şi bucurie mare a fost pe la unităţile de învăţământ pe unde cei doi au ajuns deja săptămâna trecută. Periplul Mosului în Baia Mare continuă în zilele care urmează, astfel că până pe la mijlocul lunii decembrie acesta va ajunge la toti copiii. Acţiunea este finanţată de la bugetul local. „Este o bucurie să facem acest gest, împreună cu Moşul. În ultimii trei ani, de sărbătorile de iarnă am considerat, împreună cu Consiliul Local, că e bine şi frumos să-l întâlnească fiecare copil din municipiul Baia Mare pe Moş. Şi pentru mine, şi pentru colegii mei din Consiliul Local este o bucurie să facem acest gest. Asta pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, pentru a face în aşa fel încât copiii să aibă zâmbetul pe buze şi, de ce nu, să ascultăm colindele lor, să-i vedem veseli şi să ne inspire şi ei, copiii, cu ceea ce avem de făcut mai bine şi mai frumos pentru oraşul nostru”, spune primarul Cătălin Cherecheş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.