Sute de mesaje de condoleanțe! Semida Sărmășag iubea fluturii, iar acum va purta aripi de înger!

semida2Semida Sărmășag a plecat la îngeri. O clipă de neatenție a curmat viața ei, dar și a soțului ei și al fiului ei mai mare. Tragedia este imensă.

Toți cunoscuții ei o regretă, sute de mesaje de condoleanțe i-au umplut contul de facebook. Cu toții sunt șocați de vestea pe care au primit-o aseară, după ora 19.

Ce a rămas în urma ei? Toate amintirile care le-a lăsat prietenilor și apropiaților, dar și rochiile sale. Se vede din creațiile ei că iubea fluturii. Foarte multe rochii create de Semida aveau fluturi. Acum, pleacă spre Cer, împreună cu soțul și fiul ei mai mare. Va purta aripi de înger…semida3

„Semida Sarmasag m-a contactat pentru o colaborare pe vremea cand eram insarcinata cu Dodi si n-as fi crezut ca ceea ce punea pe hartie sub forma de schite se va materializa intr-o colectie atat de suava si feminina… Lucrate manual, cu aplicatii 3D si din materiale atat de placute la atingere, aceste rochii m-au fascinat. Motiv pentru care am acceptat provocarea de a poza pentru colectia UNIQUE AND AMAZING 2015 si mai mult, am sa port creatiile acestui designer si la Milan Fashion Week”, scrie, cu titlul I love butterflies, Laura Maxim, una dintre modelele preferate de Semida, pe blogul său.

rochieÎn fotografia de mai jos, Laura Maxim arată rochia cu care a fost la Milan Fashion Week, rochie creată de Semida Sărmășag.

FOTO: facebook.com

sursa:specialarad.ro

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.