T.S.D Maramures desemnează candidații pentru alegerile locale din 5 iunie 2016

cosmin-butuzaTinerii social-democrați din județul Maramureș au intrat în linie dreaptă privind desemnarea candidaților pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Potrivit presedintelui T.S.D Maramures, Cosmin Butuza, zilele acestea se analizează care sunt șansele pe care tinerii cu experiență, dornici de implicare în viața comunităților din care fac parte, le vor avea pentru a fi incluși pe listele de consilieri locali, consilieri județeni sau chiar pentru fotoliile de primari, urmând să candideze din partea Partidului Social Democrat la alegerile locale din 5 iunie.

„Alegerile locale reprezintă cel mai important obiectiv al PSD în perioada imediat următoare. TSD este cea mai puternică organizație de tineret din România, iar acest lucru implică o mare responsabilitate. De aceea, TSD Maramureș va trata cu seriozitate și maximă responsabilitate desemnarea candidaților organizației noastre.

Totodată, ne aflăm într-un amplu proces de întinerire a Partidului Social Democrat, iar ca dovadă stau sutele de tineri care vin spre organizația de tineret, din toate localitățile județului Maramureș. Toți acești tineri cu experiență și cu dorință de implicare vor primi din partea TSD Maramureș o șansă pentru a se afirma și a accede în zona decizională a județului nostru”, a declarat Cosmin Butuza, președinte TSD Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.