Tânăr din Teleorman, băut la volan prin Vișeu de Sus

SEF POLITIE - ALCOOLTESTAzi noapte, la ora 00.30, poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza oraşului Vişeu de Sus, au oprit un autoturism care se deplasa pe strada 22 Decembrie din localitate. La volanul maşinii a fost identificat un tânăr de 20 de ani, domiciliat în comuna Nenciuleşti, judeţul Teleorman. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În mașină era și proprietarul autoturismului, un bărbat din Moisei. La control s-au depistat 200 de pachete de țigări de contrabandă

De asemenea, poliţiştii au identificat un tânăr de 31 de ani din Moisei, proprietarul autoturismului, care se afla în maşină în calitate de pasager. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în maşină 200 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi încredinţare a unui vehicul pentru a fi condus, unei persoane despre care se ştie că se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii maramureşeni atrag atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie. Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de executare a mişcărilor. Totodată, pentru conducerea în siguranţă în circumstanţele schimbării condiţiilor meteorologice, poliţiştii recomandă şoferilor să conducă prudent, să adapteze continuu viteza de deplasare la condiţiile de drum, să păstreze distanţa în mers şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Sursa: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.