Tanara de 21 de ani, torturata si ucisa de familia pentru care lucra! Cuplul o suspecta ca este “manipulata de magie neagra”

O tanara, in varsta de 21 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-un mod cumplit. Femeia lucra ca bona pentru un cuplu francez, in sud-vestul Londrei.

Familia a ucis-o si i-a dat foc trupului fara viata, in gradina casei. Pompierilor sositi la fata locului li s-a spus ca ar fi vorba doar niste ramasite de oaie.

Cuplul ar fi torturat si ucis bona fiindca aveau impresia ca este manipulata de magie intunecata. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi suspectat-o pe victima ca ar fi intentionat sa-I ucida familia.

Vecinii au fost cei care au sunat la politie fiindca au auzit niste sunete bizare venind dinspre gradina celor doi agresori.

„Acuzatii au putut ascunde ce-au facut, dar n-au putut ascunde fumul. Era un foc de tabara, cat si un gratar pe care se afla niste carne de pui. Ai fi crezut ca este suficient ca sa mascheze mirosul.

Pompierii au fost ingrijorati din cauza focului de tabara si au decis sa il stinga ei. Medouni a spus ca o poate face el, dar pompierii au insistat ca e datoria lor sa se ocupe. Dupa ce au terminat, pompierii s-au uitat printre resturi, sa se asigure ca focul a fost stins complet, cand au inceput sa observe ramasitele Sophiei. Medouni a fost intrebat ce se afla acolo si a spus ca este o oaie pe care o cumparasera de la Piata Wimbledon”, a spus procurorul Richard Horwell.

Mai multe pe stirilekanald.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.