Tânără de 25 de ani din Miresu Mare găsită de polițiști în condiții mizere „cu necrozela piciorul drept , răni purulente și urme de fecale”. Tatăl e cercetat

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Miresu Mare este cercetat de polițiști pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, după ce polițiștii au constatat că, la data de 27 aprilie a.c., acesta își ținea fiica, în vârstă de 25 de ani, în condiții improprii.

Polițiștii s-au deplasat la locuința acestora, după ce au fost sesizați de asistenții sociali din cadrul Primariei Mireșu Mare.

Bărbatul a refuzat să coopereze cu polițiștii, susținând că fiica lui nu are nevoie de ingrijiri medicale și a devenit agresiv când a realizat că politiștii nu vor renunța la intenția lor de a o vedea pe tânără.

Aceasta a fost găsită în imobil cu necroze la piciorul drept, răni purulente și urme de fecale.

Tânăra a rămas internată la Spitalul Județean Baia Mare, unde, din cauza leziunilor suferite, necesită investigații medicale amănunțite.

Bărbatul a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmației, în vederea efectuării de investigații de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale care se impun, sub aspectul comiterii infracțiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.