Tânărul EROU de la Colectiv, care a intrat de 2 ori în flăcări pentru a-şi salva prietenii

Claudiu Petre
A ieșit printre primii. Scăpase. Dar lăsase în urmă prietena și câțiva prieteni. N-a putut. A tras aer în piept… și a intrat. Și-a găsit prietena arzând. A salvat-o,a scos-o … și a intrat din nou. Să mai salveze. A mai salvat pe cineva. Și iar s-a întors în infern. Probabil că și pentru Dumnezeu a fost prea mult. Probabil că și Dumnezeu are limitele lui. … n-a mai ieșit. Sacrificiul lui a salvat două vieți. Este un necunoscut. Nu-l știu. Nu l-am cunoscut, acum câteva minute am aflat despre el. Odihnește-te în pace Claudiu Petre! Cam atât. E trist… cumplit de trist.

Claudiu Petre, tânărul dat dispărut de prieteni şi de familie după ce a fost urcat într-o ambulanţă, a fost identificat la IML. Claudiu, blogger pasionat de rock, a fost unul dintre eroii de la Colectiv. Cu toate că se salvase, a mai intrat de două ori în flăcări pentru a-şi salva prietenii de la moarte.

Flavia, a fost salvată de Claudiu: „Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă… Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară şi s-a dus să mai salveze.”

Până ieri seară familia şi prietenii făceau apeluri disperate pe reţelele de socializare şi în mass media pentru a-l găsi.

Institutul Naţional de Medicină Legală a anunţat că şi ultimele două victime decedate în incendiul de la Club Colectiv au fost identificate.

Una dintre acestea a fost identificată ca fiind Claudiu Petre, unul dintre cei care s-au întors în club pentru a-i salva pe cei care nu reuşiseră să iasă, scrie Antena3.ro. Din păcate, Claudiu nu a reușit să se salveze pe el.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.