Țara unde nu există pandemie. Autoritățile susțin că nu au descoperit niciun caz de coronavirus

Coreea de Nord a raportat Organizației Mondiale a Sănătății că, până în luna aprilie, a testat 25.986 de persoane, dar nu a descoperit, până în acest moment, niciun măcar un caz de infectare cu SARS CoV-2.

Pe de altă parte, OMS a declarat într-un raport săptămânal de monitorizare că cifrele testelor din Coreea de Nord includ 751 de persoane care au fost testate în perioada 23-29 aprilie, dintre care 139 aveau boli asemănătoare gripei sau infecții respiratorii severe.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Experții au fost sceptici cu privire la pretențiile Coreei de Nord de a obține un record perfect în ceea ce privește lupta împotriva coronavirusului în țară, ținând cont de infrastructura sanitară precară și frontiera pe care o împarte cu China.

Coreea de Nord și-a descris eforturile anti-COVID ca fiind ”o chestiune de existență națională”. Pentru asta, a interzis intrarea turiștilor, a expulzat diplomați şi a restricționat sever traficul şi comerțul transfrontalier.

De asemenea, autoritățile nu au mai făcut public numărul persoanelor intrate în carantină anul acesta, însă, anterior, au declarat că au carantinat zeci de mii de persoane care au prezentat simptome, scrie apnews.com.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.