Targ de Turism la Bucuresti – DISCOUNT-uri la Baia Mare!!

ACUM e momentul sa iti rezervi vacanta mult visata! De ce? Pentru ca beneficiezi de DISCOUNT-uri aici, la Baia Mare, cu ocazia Targului de Turism de la Bucuresti.

Suplimentar fata de reducerile de Early Booking, vei beneficia de oferte si reduceri suplimentare la o serie de pachete turistice si bilete de avion, ocazionate de Targul de Turism de la Bucuresti, precum si de Black Friday.

PROFITA ACUM de reducerile la croaziere de pana la 8%, pentru Bulgaria de pana la 20%, pentru litoralul romanesc de pana la 40%.
Se ofera reduceri importante si pentru destinatiile: Antalya – cu plecare din Baia Mare si Cluj-Napoca, Bodrum – cu plecare din Cluj; Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca, Mallorca; Grecia sau Cipru.
Vino DE INDATA la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.