Tăuţii Măgherăuş: TRANSPORT CU ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ OPRIT DE POLIŢIŞTI: aproape  5 000 pachete cu ţigări confiscate şi autoturism indisponibilizat

TRANSPORT CU ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ OPRIT DE POLIŢIŞTI: aproape  5 000 pachete cu ţigări confiscate şi autoturism indisponibilizat

 Cooperarea dintre poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi cei din Tăuţii Măgherăuş şi-a dovedit eficienţa într-un nou caz de contrabandă cu tutun. Un tânăr, domiciliat în judeţul Covasna, nu a reuşit să ajungă la destinaţie cu cele aproape 5 000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană pe care le transporta cu autoturismul.

Întrucât aveau date cu privire la transportul de ţigări de contrabandă, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au oprit autoturismul pentru verificări aseară, în jurul orei 22.30, pe D.N.1C, pe raza oraşului.

În urma controlului efectuat au fost găsite  99 400 ţigarete, pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă. Întreaga cantitate transportată a fost ridicată de poliţişti iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Şoferul, în vârstă de 23 de ani, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.