Te-ai întrebat vreodată de ce să iei zilnic o lingură de usturoi crud pe stomacul gol. Beneficiile miraculoase ale consumului zilnic de usturoi crud cu miere

Te-ai întrebat vreodată de ce să iei zilnic o lingură de usturoi crud pe stomacul gol. Beneficiile miraculoase ale consumului zilnic de usturoi crud cu miere

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai sănătoase ingrediente ce pot fi adăugate în orice aliment și fel de mâncare? Ei bine, usturoiul crud și mierea au o mulțime de beneficii.

Consumul de usturoi crud cu miere, pe stomacul gol, poate face minuni pentru sănătate. Au multe beneficii care fac foarte bine organismului.

Dacă combini usturoiul cu mierea poți obține un remediu natural excelent pentru combaterea răcelii, a gripei sau a altor boli. Compușii cu sulf prezenți în usturoi și nutrienții din miere exercită un efect anticoagulant și tonifiant asupra venelor, prevenind formarea trombozei și a varicelor. Au de asemenea puterea de a controla colesterolul rău. Alicina din usturoi detoxifică sângele, elimină excesul de colesterol și reglează trigliceridele.

Mulți români folosesc usturoi pentru a da o aromă deosebită mâncărilor, dar el oferă și multe beneficii importante pentru sănătate. Conține un compus cunoscut sub numele de alicină, care ajută la scăderea nivelului de colesterol, previne coagularea sângelui și s-a dovedit că are proprietăți anticanceroase și antimicrobiene.

Mai mult, are calorii scăzute și este bogat în nutrienți. Usturoiul conține mangan, vitamina B6, seleniu și fibre, fiind un amplificator natural al sistemului imunitar care ajută la combaterea infecțiilor.

Mierea, la rândul ei, este una dintre cele mai sănătoase. Este un lichid dulce produs de albine și, în combinație cu usturoiul, face minuni.

Cum se prepară amestecul de usturoi cu miere:

1.Se iau câțiva căței de usturoi, se curăță și se pun într-un borcan de sticlă, cât să umple borcanul.
2.Se toarnă deasupra mierea crudă, naturală.
3.Se folosește o lingură pentru a îndepărta bulele.
4.Acum ai obținut un remediu natural excelent care poate fi preparat oricând acasă.
5.Este necesar să-l lași la frigider sau în dulap, la temperatura camerei, câteva zile înainte de a-l consuma.

Ca să ai mai multe beneficii de la usturoi, trebuie să-l folosești mereu crud. Gatirea usturoiului îi scade proprietățile nutritive.

Totuși, înainte să consumi acest amestec, este de preferat să ceri sfatul medicului. Această combinație, deși este foarte sănătoasă, uneori poate duce la anumite efecte secundare la unii oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.