Te-ai măritat? Data nunții tale dezvăluie cum va este căsnicia

Așa cum data nașterii îți poate influență viață, ziua nunții îți poate influență căsnicia.

Iată ce spun specialiștii AstroTwins (fondatorii site-ului Love Zodiac), despre fiecare zodie în parte.

Nuntă în Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Dacă ai făcut nuntă în zodia Berbecului, ai parte de multă spontaneitate în relația de cuplu. Partenerii sunt independenți în relație și, cu toate acestea, de nedespărțit. Relația este “condimentată” periodic cu ieșiri romantice, cine-surpriză etc.

Nuntă în Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este extrem de senzual, iar dacă ai făcut nuntă în această zodie nu-ți va fi frică să cauți luxul. Mariajele din zodia Taurului sunt solide și combină elementele tradiționale și conservatoare cu cele nonconformiste.

Nuntă în Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Gemenii comunica mult, așa că cei care au făcut nuntă în zodia Gemenilor vor avea parte de multă comunicare. Dialogul este cheia reușitei mariajului lor. Nu sunt excluse elementele ușor excentrice, precum cursuri de bucătărie exotică, lecții de surf sau skydiving în doi.

Așa cum data nașterii îți poate influență viață, ziua nunții îți poate influență căsnicia.

Nuntă în Rac: 21 iunie – 22 iulie

Inima Racilor este acasă. Cuplurile căsătorite în zodia Racului își găsesc liniștea în propriul cămin, unde au de făcut o mulțime de lucruri împreună. Partenerii se alintă în fel și chip și le place foarte mult să socializeze. Casă lor va fi tot timpul plină cu prieteni și rude.

Nuntă în Leu: 23 iulie – 22 august

Mariajul din Leu este dramatic, teatral și pasional. Ambii parteneri își susțîn cu tărie părerile, chiar cu riscul de a ieși scântei, însă au parte și de mult romantism și pasiune. Atât timp când lupta pentru putere se termină în dormitor, totul e de bine.

Nuntă în Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt firi organizate și rafinate. Iar cuplurile care fac nuntă în zodia Fecioarei sunt foarte atente la toate detaliile. Partenerii se susțîn și se ajută reciproc. Deși există riscul că amândoi să fiți prea atenți la detalii și să pierdeți din vedere imaginea de ansamblu, mariajul poate merge că pe roate.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.