Te-ai uitat in oglinda si ai vazut ca ai limba fisurata? Raspunsul incredibil primit in urma unui control medical

Limba fisurata poze 1 Te ai uitat in oglinda si ai vazut ca ai limba fisurata? Raspunsul incredibil primit in urma unui control medicalFoarte multi oameni au limba fisurata, aceasta putand fi observata in special in perioada de adult. Daca aveti limba fisurata, sunteti incurajati sa o periati pentru a elimina detritusurile care pot reprezenta iritanti.

Durere, mancarimi, pete ciudate, fisuri si mirosuri – corpul dvs va lasa indicii care va spun cate ceva despre starea dvs de sanatate. Dar este o parte a corpului dvs pe care cel mai probabil nu o luati in considerare atunci cand incercati sa va evaluati starea generala de sanatate: limba dvs.

Diagnosticarea bolilor si afectiunilor pe culorii si texturii limbii este un punct de referinta in medicina chinezeasca, dar si in medicina occidentala, asa ca nu degeaba medicii le cer pacientilor sa deschida gura si sa spuna “A”.

Fisurile care apar pe suprafata limbii sunt in majoritatea cazurilor fara o cauza medicala, fiind o varianta normala, congenitala a limbii, cu un anumit determinism genetic. Cauze patologice care implica fisuri la nivelul limbii includ:

Sindromul Melkersson-Rosenthal: care asociaza paralizia nervului facial
Sindromul Down

Crapaturile pe limba indica o problema la organul corespunzator acelei zone. O brazda dreapta pe mijlocul limbii anunta afectiuni ale coloanei vertebrale. Daca linia se frange langa radacina limbii, suferintele sunt in regiunea inferioara a coloanei, iar langa varf, problemele sunt localizate in regiunea cervicala.

Citeste continuarea AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.