ȚEAPĂ de zile mari la PNL. Întânirea cu ambasadorii un FIASCO total!!!

pnlAnunțată cu mare tam-tam întânirea cu ambasadorii străini acreditați la București a fost un fiasco total. Ambasadorii au lipsit și mai mult, repezentanții PNL au încercat apoi să minimalizeze întâlnirea puși în fața faptului împlinit și presați de reprezentanții presei.

„Mâine, la ora patru, o delegaţie a conducerii PNL se va întâlni cu o parte a ambasadorilor acreditaţi la Bucureşti, pentru a detalia conţinutul moţiunii de cenzură”, a anunţat Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreședinte al PNL.

Declarațiile sale au fost sprijinite și de alte mărimi din PNL.

Azi… însă surpriză totală. Ambasadorii NU au venit, în schimb a fost trimis carne de tun în fața presei purtătorul de cuvânt, deputatul Ionuț Stroe, care le-a explicat jurnaliștilor care îl asaltau cu întrebări că de fapt a fost vorba de ”consultări cu reprezentanți ai ambasadelor” și că e ceva uzual.

Întrebat cum s-a făcut convocarea și cine a venit acesta s-a dat bătut și a spus că nu are altceva de comentat.

De altfel conducerea PNL este cunoscută în presă că plusează la anumite acțiuni tocmai pentru ca jurnaliștii să fie prezenți, iar liderii sau cei invitați la acele acțiuni să nu fie prezenți și în locul lor să vină lideri de rangul II, III sau chiar IV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.