Teatru, film, Levente Molnar

Molnar-LeventeTeatru, film, Levente Molnar

Sfarsit de saptamana in Baia Mare. Vreme morocanoasa in oras. Baimarenii sunt invitati la un regal de film, la Teatrul Municipal Baia Mare. Filme de inalta tinuta. In prima seara, un film laureat atat in Europa cat mai ales castigatorul unui Oscar, pentru cel mai bun film strain. Ce onoare sa vezi un astfel de film, chiar in orasul nostru. Rand pe rand se aduna lumea la teatru. Chiar cu o ora inainte. Covorul rosu este la mare cinste.

Tineri, oameni din diverse sfere ale societatii se aduna sa vada un film atat de elogiat in tara cat si peste hotare. Nu numai asta ii aduna pe oameni la teatru, cat mai ales prezenta unui actor care a jucat in acest film. Un film de Oscar prezentat pe scena teatrului din localitate, un actor care a luat Oscar-ul, mai mult decat atat, un baimarean cunoscut in lumea intreaga. Nimeni altul decat Levente Molnar. Se apropie ora inceperii filmului. Stare de asteptare.

Cum v-a fi primit acasa, marele actor Levente Molnar. 5, 4, 3, 2, 1 Levente Molnar urca pe scena, impreuna cu prezentatoarea. Emotii in sala, emotii pe scena, sala aplauda indelung. Dupa o scurta prezentare, Levente Molnar, isi tine discursul. Asa aflam ca s-a nascut in Baia Mare, dar este din………..Berchez.

Publicul il aplauda si la cateva secunde incepe filmul. Un film pe care oricine trebuie sa-l vada,dupa vizionare gandesti mai profund asupra ororilor umane care s-au intamplat. Levente Molnar este iubit la Baia Mare,apreciat si asta cu totii am vazut, la sfarsitul saptamanii trecute. Ziarul nostru, dupa succesul de la Cannes, l-a prezentat pe marele actor, cititorilor nostri.Pentru ca Levente Molnar, ne-a acordat un interviu. Si atunci, si acum a fost la fel de jovial, modest si ambitios. Sa fie Levente Molnar cel mai mare actor pe care l-a avut orasul acesta dintotdeauna?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.