Teatrul independent ”Art Scape” a oferit un spectacol educativ cu clovni, pentru 53 de elevi din trei școli băimărene

s0Teatrul independent ”Art Scape” a oferit un spectacol educativ cu clovni, pentru 53 de elevi din trei școli băimărene

 De o oră de relaxare au avut parte, joi după-amiaza, un număr de 53 de elevi de la Școala Generală Nr. 18, Școala”Ion Luca Caragiale” și Școala ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare. Însoțiți de cadrele didactice din cele trei unități de învățământ, respectiv Simona Cosma (Șc. 18), Claudia Petrescu (Șc. I.L. Caragiale) și profesoarele Elena Mureșan și Silvia Pop (Șc. Nicolae Bălcescu), cei peste 50 de elevi din clasele a V-a și a VI-a au privit un adevărat spectacol educativ, oferit de artiștii Teatrului independent ”Art Scape”, care s-au costumat în clovni.

Teatrul, inaugurat în luna mai a anului curent își are sediul pe strada George Coșbuc din Baia Mare, la Nr. 14 (în spatele clădirii Electrica). Managerul teatrului, Ionela Nedelea a declarat că primul teatru independent apărut în Baia Mare se dorește a fi o alternativă la ceea ce există în prezent, aici fiind oferite, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, cursuri de actorie, film, improvizație, discurs public,dicție etc. Totodată, pe lângă reprezentațiile de teatru, la ”Art Scape” pot fi vizionate filme artă sau animație, de scurt metraj, care nu sunt încă disponibile pe piața românească.

Ieșirea copiilor la teatru a fost oferită de reprezentantele Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Baia Mare, respectiv Gabriela Hofer, Crina Chilat și Rodica Boroș, care au dorit să ofere un moment cât mai plăcut elevilor băimăreni. Copiii au părăsit teatrul cu cele mai plăcute impresii și au precizat că își doresc să revină cât mai curând.

jurnalmm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.