Tehnica pentru îndeplinirea rapidă a dorințelor – chiar funcționează

Tehnica pentru îndeplinirea rapidă a dorințelor – chiar funcționează

Îndeplinirea dorințelor – tehnică cu un pahar de apă, acționează rapid. Acum este momentul să îl folosiți – un moment bun pentru a vă dori înainte de Anul Nou. Am verificat-o anul trecut, funcționează.

Am scris ce fel de partener vreau să cunosc, chiar și zodia sa, l-am descris foarte specific. Și o săptămână mai târziu l-am întâlnit pe acest om și am avut tot ce aveam în minte.

Știu că puterea acestei tehnici constă în simplitatea ei. Tehnicile prea complexe pentru îndeplinirea dorințelor nu fac decât să confunde. Și această metodă este foarte simplă. Și de fapt foarte vechi. A fost folosit de regii etiopieni antici. A fost folosit și de împărații Romei antice. Există dovezi că această tehnică pentru îndeplinirea dorințelor a fost folosită de Ecaterina a II-a.

Astăzi este numită și o tehnică pentru îndeplinirea dorințelor lui Vadim Zeland. Și anume, a început să o aplice pe scară largă în lumea modernă. Fetelor, această practică este o bombă! În 10 minute, imposibilul s-a întâmplat în opinia mea! Încercați și veți avea ceea ce doriți, dar faceți-o cu o inimă pură și încredere. Opiniile mele sceptice au fost infirmate, sunt încă șocat. Munca a doua zi. Dar, probabil, totul depinde de intenție. Un lucru se poate întâmpla imediat, altul – treptat.

Am făcut-o cu apă simplă de la robinet. Totul funcționează. A doua zi am găsit un nou loc de muncă cu salariul de două ori. Luați un pahar curat de apă și o foaie de hârtie. Scrieți-vă dorința cu un stilou (formulați-o la timpul prezent). Așezați o foaie de hârtie cu dorința sub paharul cu apă. Aduceți palmele împreună și frecați-le. Creați o minge puternică de energie între palmele minții. Rotiți-vă „bila energetică” ca și când ar fi prins-o. Dacă pentru prima dată nu reușiți să simțiți sarcina energiei – nu vă descurajați, după o repetare a tehnicii, veți reuși.

Repetați în minte dorința scrisă pe foaie sau citiți-o. Așezați palmele pe partea paharului cu apă, dar nu o atingeți. Transferați energia dorinței în apă.

Bea apa. Efectuați ritualul dimineața sau seara.Sursa: batranete.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.