Telefonul pe care îl poţi fuma! Incredibil la ce s-au gândit să facă…

telefon vaporcadeDezvoltat de Vaporcade, noul telefon/țigară electronică reuștește să combine două dependențe de bază ale omului modern: cea de nicotină și cea de comunicare. Pentru 500 de dolari, puteți cumpăra varianta telefonului cu 4G, ceea ce l-ar putea transforma, de fapt, în prima țigară electronică 4G din lume!

Așa cum probabil v-ați prins deja, Vaporcade vinde noul Jupiter IO 3 în două variante: cea simplă, fără 4G, care costă 300 de dolari, și cea puțin mai avansată, la 500 de dolari, ce include conectivitate 4G. Jupiter IO 3 merge cu un sitem de operare Android 4.4 și se comportă 100% ca un telefon obișnuit.
Aparatul are o deschidere sub carcasa de pe spate unde puteți include diferite cartușe cu arome lichide și un muștuc prin care să puteți fuma aroma preferată direct din telefon. Acestea se găsesc sub forma a trei sortimente: piersică, mentă și cafea, fiecare costând 15 dolari, în timp ce un cartuș poate oferi 800 de pufăituri, echivalentul a patru pachete de țigări.

Telefonul vine cu două baterii (cu un total de 16 ore), una pentru telefon și cealaltă pentru vaporizator. Partea bună e că bateriile sunt interschimbabile așa că dacă ți se termină bateria la telefon, o poți pune pe cea de la vaporizatori și invers.

Sursa: eclar.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.