Telenovelă cu final tragic, şi-a înjunghiat concubinul care i-a omorât amantul în urmă cu 13 ani

O femeie de 45 de ani este acuzată că şi-a înjunghiat concubinul. În 2004, bărbatul înjunghiat a fost arestat pentru că l-a omorât pe amantul acesteia, tot prin înjunghiere. După ce a ieşit din puşcărie, omul a continuat să trăiască alături de iubita sa, cu care are trei copii, viaţa lor fiind însă plină de beţii şi scandaluri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au trimis-o în judecată pe Luminiţa Covaci, de 45 de ani, cercetată în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu referire la tentativa de omor.

Femeia trăia în concubinaj cu un bărbat de 53 de ani, din anul 1989, aceştia având domiciliul în satul Clit, comuna Arbore. Cei doi concubini au împreună trei copii. În cursul anului 2003, Luminiţa a părăsit domiciliul comun, mutându-se la locuinţa altui bărbat, din comuna Suceviţa.

În martie 2004, bărbatul părăsit a mers peste cei doi şi l-a înjunghiat cu un cuţit pe bărbatul la care locuia concubina lui.

A fost condamat la închisoare pentru violare de domiciliu şi omor calificat. După eliberarea din penitenciar, bărbatul a continuat relaţia cu femeia care îl părăsise cu ani în urma şi pentru care el comisese o crimă. Consumatori de băuturi alcoolice, cei doi se certau şi se băteau frecvent.

În cursul zilei de 11 iunie 2017, între cei doi a izbucnit un nou scandal. În stare avansată de ebrietate, femeia l-a înjunghiat pe concubinul său cu un cuţit în zona dorsală. La ora 23.36, femeia a sunat la 112 afirmând în mod mincinos că o persoană necunoscută l-a înjunghiat pe concubinul său în timp ce acesta se afla în curtea casei lor.

Potrivit adevarul.ro, la scurt timp după acest apel telefonic, bărbatul a fost transportat iniţial la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar apoi la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava a efectuat examinarea medico – legală a victimei, concluzionând că aceasta a prezentat plagă înjunghiată interscapulară dreapta cu retenţie de cuţit, pneumotorax drept, hemotorax minim. Aceste leziuni au necesitat pentru vindecare un număr total de 22 – 23 de zile de îngrijiri medicale.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.