ATP MOTORS
SEKY

Acasă Sport TENIS: Simona Halep SE RETRAGE din turneul de la Brisbane!

TENIS: Simona Halep SE RETRAGE din turneul de la Brisbane!

simona-halepTENIS: Simona Halep SE RETRAGE din turneul de la Brisbane!

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al WTA cu doar o zi înaintea meciului de debut.

Simona Halep se retrage din turneul de de la Brisbane. Fata noastră a luat această decizie după ce accidentarea de la tendonul lui Ahile a recidivat.

După ce Maria Sharapova şi-a anunţat retragerea din turneul de categorie Premier de la Brisbane cu doar câteva ore înainte de a intra pe teren pentru partida inaugurală, din cauza unei accidentări, iată că şi Simona Halep a fost obligată să ia aceeaşi decizie cu doar o zi înainte de a juca, în Australia, direct în turul doi împotriva Victoriei Azarenka.

Prima care şi-a anunţat retragerea a fost numărul 3 mondial, Maria Sharapova cea care ar fi trebuit să-şi apere titlul cucerit anul trecut la Antipozi. „M-am rănit la braţ acum câteva zile la antrenamente şi din precauţie mă văd nevoită să renunţa la participarea mea în acest turneu. Era un turneu foarte important pentru mine cu atât mai mult cu cât ar fi trebuit să-mi apăr titlul cucerit anul trecut. Privesc spre viitor cu încredere şi sper ca fanii mei să nu fie dezamăgiţi pentru că anul viitor voi participa din nou la acest turneu”, a spus Sharapova, conform site-ului oficial WTA.

 La scurtă vreme după ce rusoaica şi-a anunţat retragerea, a venit ca un trăsnet şi anunţul Simonei. „Am avut probleme la tendonul lui Ahile în august şi septembrie, pentru ca mai apoi totul să fie ok. Acum însă, durerea a revenit. Am crezut că o să pot să-mi încep anul aici la Brisbane, mi-am dorit asta, dar sunt aproape convinsă că nu aş putea duce o partidă până la capăt”, a spus Simona Halep. Întrebată dacă va participa la turneul de la Sydney, numărul 2 mondial a replicat: „Sigur. Plănuiesc acum să-mi fac bagajele pentru Sydney. De fapt chiar mâine am să zbor acolo. Am vorbit cu medicii şi mi-au spus că nu e nimic aşa de grav. E o inflamaţie care sperăm să treacă şi totul să fie bine. Am doar nevoie de câteva zile de odihnă”.

Conform site-ului oficial WTA, Maria Sharapova şi Simona Halep vor fi înlocuite pe tabloul de simplu al turneului de la Brisbane de „norocoasele” Margarita Gasparyan şi Ysaline Bonaventure.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.