Teorie explozivă legată de COVID-19. Vezi cum a apărut, de fapt, virusul, „optimizat din prima zi pentru om”


Teorie explozivă legată de COVID-19. Vezi cum a apărut, de fapt, virusul, „optimizat din prima zi pentru om”

De ce este COVID-19 mai virulent la om decât la orice alt animal? Cum a fost posibil la virusul să fie „aproape perfect adaptat pentru om”, chiar din prima zi? Un „nebun” este hotărât să spună adevărul despre pandemia ce a paralizat întreaga lume.

China neagă orice acuzație, Organizația Mondială a Sănătății tace. Însă dovezile vorbesc de la sine. Tot mai mulți specialiști sunt convinși că noul coronavirus, virusul „aproape perfect adaptat pentru om”, a fost creat într-un laborator.

Petrovsky, un cercetător din Australia, a mărturisit că a fost șocat după ce a studiat COVID-19. Potrivit acestuia, virusul este mai virulent la om decât la orice alt animal, scrie Daily Mail.

Mai mult, Petrovsky a concluzionat că noua tulpină de coronavirus a fost „complet optimizată din prima zi, fără a fi nevoie să evolueze”, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul altor virusuri.

„Acesta este un virus nou care nu a mai existat niciodată la om, dar are o compatibilitate extraordinară la receptorii umani, ceea ce este foarte surprinzător. Este aproape perfect adaptat pentru om”, a explicat epidemiologul.

În urma cercetărilor, Petrovsky este convins că noul coronavirus a fost creat într-un laborator din China. Întrebarea rămâne: Cum a „scăpat”?Autor: Redacție a1.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.