Teribil caz de crimă: Un cuplu de tineri a făcut bucăţi un prieten, apoi l-au împrăştiat pe câmpul din sat

Teribil caz de crimă: Un cuplu de tineri a făcut bucăţi un prieten, apoi l-au împrăştiat pe câmpul din sat

Un cuplu de tineri sunt principalii suspecții într-un teribil caz de crimă.

Un cuplu din Aluniș, comuna Zagra a primit joi după amiază mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. Cei doi, o femeie de 30 de ani, și prietenul acesteia de 33 de ani din Aluniș au fost reținuți chiar la intrarea în țară, în Arad, pe când se întorceau de la muncă din Spania.

În 21  iulie anul trecut partenera unui bărbat de 40 de ani din Aluniș a anunțat dispariția celui cu care își petrecea viața. Omul pur și simplu se evaporase.

Inițial acesta a fost considerat dispărut de la domiciliu și dat în urmărire națională și apoi internațională. Însă descoperirea unui craniu și a două oase, făcută de un agricultor în august 2017, a alimentat cele mai negre temeri.

Analizele ADN, ale căror rezultat au sosit în câteva luni  au risipit orice îndoială: rămășițele îi aparțineau bărbatului dispărut, confirmă purtătorul de cuvânt al IJP, Bistrița-Năsăud, Crina Sârb:

”În urma expertizei genetice judiciare dispusă de polițiști, a rezultat faptul că acesta aparține persoanei dispărute. Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii bistrițeni au stabilit faptul că, bărbatul ar fi fost victima infracțiunii de omor, fiind declinată astfel competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud” a declarat aceasta pentru Observator

Un prim suspect a fost identificat în 18 mai, e vorba de un bărbat de 33 de ani, care ar fi relatat ce s-a întâmplat cu victima. I-a denunțat și pe cei doi: bărbatul și femeia plecați la acea oră în Spania: cu toții ar fi lovit victima, într-o dispută la un pahar, care ar fi degenerat:

”Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în cursul lunii iulie 2017, într-o locuință de pe raza localității Alunișul, cei doi bărbați, împreună cu femeia l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul de 40 ani, cu care ar fi consumat băuturi alcoolice. A doua zi, cei trei au constatat faptul că bărbatul de 40 ani a decedat, motiv pentru care au secționat cadavrul, după care l-au aruncat într-un pârâu” precizează un comunicat de presă al IJP. Bistrița-Năsăud.

Cadavrul ar fi fost tocat foarte mărunt, apoi împrăştiat pe câmp, într-un iaz şi într-un pârâu, precizează surse din anchetă.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.