Terorist ISIS, prins în România. Ce măsuri au luat serviciile secrete?

SRIParchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a sesizat, luni, Curtea de Apel Bucuresti, in urma propunerii formulate de SRI, pentru a aprecia asupra dispunerii masurii de declarare ca indezirabil a cetateanului iordanian Jaml Abdel Jabbar Khalil, pe o perioada de 15 ani, pentru considerente de securitate nationala, potrivit unui comunicat al parchetului.

Marti, CAB a admis cererea si l-a declarat indezirabil pe cetateanul iordanian, suspectat de propaganda jihadista.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX ca barbatul este de origine palestiniana si are drept de sedere in Romania de la inceputul anilor ’90. El este om de afaceri si are o familie la Constanta.

Decizia CAB nu este definitiva, dar este executorie, astfel ca barbatul urmeaza sa fie expulzat. Sursele citate au mai precizat pentru MEDIAFAX ca se doreste expulzarea acestuia in maxim 48 de ore.

”La data de 28.12.2015, in urma propunerii formulate de SRI — Autoritatea Romana cu competente in domeniul securitatii nationale, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a sesizat Curtea de Apel Bucuresti, conform dispozitiilor legale ce reglementeaza regimul strainilor in Romania, pentru a aprecia asupra dispunerii masurii de declarare ca indezirabil a cetateanului iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioada de 15 ani, pentru considerente de securitate nationala”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.