Test de inteligenţă special: Mută două beţe de chibrit pentru a fi corect exerciţiul

Jocurile de inteligență reprezintă varianta complexă a ghicitorilor și a puzzle-urilor, implicând logica alternativă în rezolvarea lor. Prin abordarea lor inovatoare, aceste jocuri pentru te provoacă să analizezi neconvențional și să găsești soluții dincolo de tiparele obișnuite. Înfruntă aceste provocări și dezvoltă-ți abilitățile cognitive într-un mod captivant și stimulativ!

Pentru a ajunge la soluție, trebuie să folosești o minte creativă, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta. Așadar, am venit cu un test de inteligenţă special în care trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrituri pentru a fi corect exerciţiul din imaginea regăsită aici.

În imaginea regăsită mai jos, trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrit pentru a fi corect exerciţiul. O minte alertă poate rezolva acest puzzle în 20 de secunde. Trebuie să analizezi cu atenție numărul și poziția bețelor de chibrituri din imagine

Dacă nu ai reușit să, răspunsul îl poți găsi aici
În acest test de inteligenţă special, trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrituri pentru a obține ca rezultat cifra 3. Pentru a obține acest număr, trebuie să schimbați, de fapt, operația de calcul, apoi veți putea obține rezultatul dorit.

Cu alte cuvinte, operația va deveni din 74-3=3 în 14-11=3, tot ceea ce aveți de făcut este să mutați un băț de chibrit de la prima cifră din operație, adică cifra 7. În același timp, ca să obțineți rezultatul, va mai trebui să schimbați al doilea băț de chibrit de la a doua cifră 7. Făcând asta veți opține următoarea operație, 14-11, ia rezultatul va fi, după cum v-ați dat seama, 14-11=3, ca în imaginea de aici.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.