Test: MANDALA preferată te dezbracă de SECRETE

mandalaMandala, cunoscută şi sub denumirea de „cercul magic”, este, în religiile orientale, simbolul cosmosului şi al conexiunilor cu divinitatea şi este folosită în timpul meditaţiei pentru sporirea concentrării – Iată cum te dă de gol testul mandalei!

Trage aer în piept, închide ochii, relaxează-te preţ de câteva secunde şi alege-ţi apoi mandala preferată din imaginea de mai sus. Citeşte apoi interpretarea şi află ce semnificaţie are alegerea făcută de tine!

1. Armonie

Această mandala simbolizează echilibrul, fiind echivalentul yin şi yang, al energiei feminine şi masculine. Spiritul lebedei este cel care domină această mandala şi ne aminteşte de importanţa găsirii unui echilibru.

Este esenţial să fii atentă atât la gândurile tale, cât şi la trup şi emoţii. Dacă găseşti un echilibru între acestea, vei descoperi împlinirea.

2. Vindecare

Spiritul şi energia broaştei guvernează această mandala. Scopul acestei mandale este de a ne reaminti că dacă vrem să ne vindecăm trebuie să ne tratăm atât trupeşte, cât şi emoţional şi spiritual. Numai când descoperim echilibrul pe toate aceste planuri vom reuşi să ne vindecăm de bolile fizice şi psihice care ne atacă.

Această mandala te ajută să te vindeci, însă trebuie să începi prin a îţi accepta situaţia.

3. Intuiţie

Spiritul bufniţei domină această mandala. Aşadar, ca şi bufniţa, trebuie să înveţi să descoperi lumina în întuneric. Această mandala îţi aminteşte că trebuie să îţi redecoperi înţelepciunea interioară.

E important să asculţi, să ai încredere şi să fii dispusă să te regăseşti. Ştii mai multe decât crezi, iar intuiţia ta care nu dă greş niciodată dovedeşte asta.

4. Pespectivă

Tigrul este cel care domină această mandala. La el ca acesta, trebuie să înveţi să priveşti lucrurile în perspectivă, să ştii exact ce îţi doreşti, de ce ai nevoie, dar şi cum poţi obţine.

Trebuie să îţi stabileşti, pe termen lung, ţelurile pentru a acţiona corespunzător în prezent.

5. Iertare

Apa este elementul care guvernează această mandala, iar spiritul câinelui este cel care o domină. Câinele este loial stăpânului chiar şi când acesta greşeşte, iar aşa trebuie şi noi să învăţăm să ne fim loiali mai întâi nouă, apoi celor din jur. Iar pentru asta trebuie să învăţăm să (ne) iertăm greşelile.

Adevărata vindecare vine abia după ce renunţi la resentimente şi ierţi sincer. Gândeşte-te bine la ce ţi-au făcut cei din jur, analizează situaţia şi, la final, şterge cu buretele.

6. Comunicare

Mandala ta preferată este guvernată de elementul apă şi are spiritul balenei. La fel ca şi balena, îţi spui povestea în felul tău unic şi reuşeşti să impui respect prin simpla ta prezenţă, nefiind deloc agresivă. Privind această mandală ar trebui să ne amintim că trebuie să înotăm în adâncurile subconştientului nostru pentru a ne descoperi.

E vital pentru tine să comunici atât cu cei din jur, cât şi cu tine însăţi.

7. Imaginaţie

Apa este elementul care guvernează această mandala, iar spiritul care o domină este cel al libelulei. La fel ca libelula, trebuie să înveţi să priveşti lucrurile în profunzime.

Trebuie să laşi grijile deoparte, să dai frâu liber imaginaţiei şi să cercetezi în profunzime înainte de a acţiona.

8. Dragoste

Spiritul căluţului de mare domină această mandala, iar apa este elementul care o guvernează. Această mandala ne reaminteşte că dragostea e cea care pune lucrurile în mişcare, aşadar ea trebuie să fie prioritară în viaţa noastră.

Pentru a atrage dragostea trebuie, înainte de toate să te iubeşti pe tine. Al doilea pas pe care trebuie să îl faci este să oferi iubire, iar aceasta va veni, într-un final, la tine.

9. Compasiune

Această mandală este guvernată de elementul aer şi are spiritul elefantului. Aşadar, eşti o persoană intuitivă, care pune mare preţ pe  instincte. Privind această mandală ar trebui să îţi aminteşti că e important să lupţi pentru lucrurile/cauzele în care crezi cu adevărat.

Compasiunea este cea care trebuie să îţi domine existenţa. Încearcă să faci mai multe pentru cei din jur şi să îi judeci mai puţin.

10. Putere

Guvernată de semnul aer şi de spiritul vulturului, această mandala semnifică puterea interioară mare pe care o ai, fie că îţi dai sau nu seama. Eşti capabilă de lucruri măreţe aşa că tot ce trebuie să faci este să îndrăzneşti să visezi.

Pentru a reuşi ce îţi propui e important să te concentrezi asupra ţelului tău, să ai o imagine de ansamblu clară, apoi să treci la fapte.

11. Inspiraţie

Aerul este elementul care guvernează această mandala al cărei spirit este păunul. Aşadar, această mandala ne transmite să nu ne ruşinăm niciodată dacă avem o altă perspectivă asupra lucrurilor, dar ne învaţă şi că ar trebui să fim sinceri cu cei din jur şi să îi lăsăm să ne cunoască aşa cum suntem.

Arată ce poţi celor din jur, ajută-i să îşi regăsească inspiraţia şi fii mândră de tine!

12. Protecţie

Guvernată de elementul aerului şi de spiritul ursului, această mandala  îţi reaminteşte că trebuie să simţi atunci când e cazul să aştepţi, dar şi când să ataci.

Trebuie să înveţi cum să îţi foloseşti puterea pe care o ai, dar şi cum să o dozezi. Încrede-te în instinctele tale şi luptă mereu pentru ceea ce îţi doreşti.

13. Oportunitate

Spiritul care domină această mandala este pupăza. Aşadar, trebuie să îţi aminteşti că eşti veselă, frumoasă şi că ai acel ceva care atrage oamenii. E posibil să ai ceva probleme cu stima de sine, însă cu răbdare vei reuşi să le depăşeşti.

E vital să îţi creezi oportunităţi iar pentru a face asta nu trebuie decât să crezi în tine.

14. Motivaţie

Focul este elementul care guvernează această mandala al cărei spirit este calul. La fel ca acest animal, ai o frumuseţe interioară şi exterioară aparte, eşti loială şi dedicată, dar adori libertatea.

Găseşte ceva care să te inspire, descoperă-ţi motivaţia şi vei fi apoi de neoprit.

15. Transformare

Focul este elementul care guvernează această mandala, iar spiritul ei este şarpele. Trebuie să înveţi de la şarpe să te detaşezi de vechiul „eu” pentru a-l putea descoperi pe cel nou, evoluat.

Nu poţi evolua dacă nu te împaci cu trecutul aşa că nu ar strica să renunţi la resentimente.

16. Şansă

Focul guvernează această mandala a cărui spirit este cel al ciocănitoarei.  Rolul acestei mandale este de a ne reaminti cât de importantă este o şansă, dar şi că norocul ni-l facem cu mâna noastră.

Aşadar, trebuie să înveţi să baţi la uşi pentru a cere ce ţi se cuvine, aşa cum şi ciocănitoarea bate toată ziua cu ciocul în copaci pentru a-şi procura hrană.

17. Creativitate

Pământul este elementul care guvernează această mandala a cărui spirit este cel al urangutanului. Tu nu trăieşti pentru a îţi folosi resursele şi timpul numai pentru a supravieţui, ci şi pentru a face lucruri memorabile.

Această mandala îţi aminteşte să îţi foloseşti creativitatea pentru a face lucrurile mai bine decât ceilalţi. Dansul, muzica, actoria ori pictura te pot ajuta să te regăseşti.

18. Recunoştinţă

Pământul guvernează această mandală iar spiritul acesteia este cel al bivolului. La fel ca şi bivolul, trebuie să înveţi să respecţi ţinutul în care trăieşti, însă înainte de asta trebuie să îl cunoşti.

Învaţă să fii umilă, să trăieşti simplu şi să îţi ştii locul în această lume. Lumea în care trăim ne poate face să uităm care ne este scopul, însă datoria noastră e să ni-l amintim.

19. Instinct

Guvernată de elementul pământ şi de spiritul rechinului, această mandala ne aminteşte să rămânem puternici indiferent de situaţie, dar şi să ne mândrim cu originile şi trecutul nostru, indiferent de cum ar fi acestea.

Regăseşte-ţi concentrarea şi fă ce îţi spune inima. Mizează pe instinct şi nu vei avea regrete.

20. Ajutor

Pământul este elementul care guvernează această mandala, iar spiritul care o domină este cel al lupului. La fel ca acesta, ai o înţelepciune nativă, iar menirea ta este de a ţine moralul comunităţii ridicat.

Pentru a te regăsi, trebuie să descoperi mai întâi natura şi apoi pe cei din jur. La final, vei înţelege că, ajutându-i pe alţii, te ajuţi pe tine.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.