Testul amprentei îţi dă de gol cele mai ascunse secrete

amprentaExistă un studiu ştiinţific al amprentelor, numit „Dermatoglifia”, ce ajută la înţelegerea formelor din amprenta ta şi modul în care sunt acestea legate de personalitatea ta şi de modul în care reacţionezi.

Bucle

Este specifică europenilor şi corespunde cu starea de calm şi personalitatea echilibrată. Persoanele cu astfel de amprente sunt, de regulă, simpatice şi încearcă să îi ajute pe cei din jur, dar mai ales, îşi fac extrem de repede prieteni noi. Persoanele cu astfel de amprente sunt foarte harnice şi responsabile şi rareori preiau iniţiativa.

Principala sursă de informare şi sentimente pentru astfel de persoane este interacţiunea cu cei din jur. Aceştia sunt previzibili din punct de vedere emoţional şi sunt deschişi când trebuie să sară în ajutorul cuiva. Problema lor cea mai mare este că se îmbolnăvesc destul de repede.

Caracterul unei persoane cu amprentă cu bucle este sangvin. Aceştia detestă munca obositoare şi nu îşi dau interesul când o activitate le provoacă stări de plictiseală sau dezgust. Dacă ai pe fiecare deget acest tip de amprentă, atunci eşti cu adevărat puternic, dar în acelaşi timp visător.

Curbe

Persoanele cu acest tip de amprentă sunt energice şi încrezătoare. Poţi vedea încrederea lor în tot, de la poziţie, la bune maniere şi deciziile pe care le iau. Uneori, aceştia sunt încăpăţânaţi şi îţi va fi destul de greu să le schimbi opinia.

Astfel de persoane au probleme în a se adapta la medii noi şi rareori acceptă să asculte părerile celor din jur. Aceştia adună impresii în mod special din activităţi practice, deşi de cele mai multe ori preferă să se folosească de cei din jur pentru a-şi atinge scopul.

Caracterul acestor persoane este unul coleric. Dacă ai acest tip de amprentă, eşti o persoană care apreciază arta şi muzica, eşti expresiv şi te foloseşti cât poţi de mult de limbajul corpului pentru a comunica cu cei din jur. Important şi de ţinut minte este că, persoanele cu acestă amprentă sunt extrem de loiale şi nu îşi lasă niciodată prietenii la greu.

Citeste continuarea pe noobz.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.