Testul degetelor de la picioare îţi dă de gol secretele

degete picioareExistă nenumărate metode prin care îţi poţi da seama ce tip de personalitate a dezvoltat persoana de lângă tine, iar între acestea se numără Testul mâinii, Harta emoţiilor din degete sau Testul degetului arătător.

Totuşi, specialiştii sunt de părere că poţi să dezbraci o persoană de secrete printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare. Te întrebi ce poate să dezvăluie lungimea degetelor de la picioare despre tine?

Degetul mare

Dacă este mai lung decât celelalte, înseamnă că eşti o fire creativă şi inteligentă. Rezolvi orice problemă cu uşurinţă şi poţi oricând să priveşti lucrurile din afară, fără să te implici emoţional nicio secundă. Îţi este destul de greu să te concentrezi în anumite situaţii şi ai tendinţa să abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

Dacă este mai mic decât restul degetelor, lucrurile stau total diferit decât cele expuse mai sus. Rezolvi fără probleme mai multe probleme deodată, dar pentru că eşti o persoană tipicară, nu accepţi sfaturile celor din jur, pentru a nu da greş în ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget

Dacă este mai lung, te-ai născut pentru a fi lider. Te descurci nemaipomenit când vine vorba de conducere şi de delegarea sarcinilor, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce priveşte coordonarea eforturilor. Eşti o fire energetică şi ai nenumărate resurse pentru a realiza lucruri măreţe, motiv pentru care cei din jur au încredere în tine.

Dacă al doilea deget este mai scurt decât celelalte, acesta ar putea fi un semn că îţi este teamă să le ţii piept celor din jur, chiar dacă ai pregătirea profesională necesară pentru a face acest lucru.

Al treilea deget

Dacă cel de-al treilea deget este mai lung decât restul, ai tendinţa să dezvolţi o personalitate dinamică şi nu vei întâmpina niciodată probleme în ceea ce priveşte câmpul muncii. Acest deget se află în strânsă legătură cu energia şi voinţa. În plus, specialiştii mai spun că ai tendinţa să fii perfecţionist.

Dacă acesta este mai scurt decât celelalte, viaţa ta este una simplă, banală şi te bucuri pur şi simplu de lucrurile mărunte. Cu alte cuvinte, nu faci decât să te laşi purtat de val.

Al patrulea deget

Dacă este mai lung decât celelalte şi este drept, eşti strâns legat de familia ta. Problemele personale sunt cele mai importante şi nu laşi nicio altă chestiune să stea în faţa familiei tale. Aceasta este cea care îţi dă putere şi nimic nu poate să schimbe ceva în privinţa asta.

Dacă cel de-al patrulea deget este scurt şi curbat, ar cam trebui să lucrezi o vreme la stima de sine şi să nu îţi mai faci probleme pentru orice lucru. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe familie şi viaţa personală.

Degetul mic

Dacă este foarte mic, ar putea indica faptul că nu obişnuieşti să îţi asumi responsabilităţi, că eşti o fire care se plictiseşte extrem de repede şi nu se poate concentra pe anumite sarcini. Ştii să faci glume când trebuie, dar faptul că nu eşti responsabil îţi cam dă bătăi de cap.

Dacă acesta s-a dezvoltat independent de celelalte, asta indică faptul că îţi place aventura, eşti o fire cuceritoare, dar ai, de asemenea, un spirit impulsiv.

Sursa: noobz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.