Ți-ai cumpărat o mașină nouă? Află ACUM ce trebuie să faci pentru a-i menține interiorul fresh!

Cu toții visăm la momentul în care ne vom putea achiziționa mașina visurilor noastre și, bineînțeles, preferăm ca aceasta să fie nouă. O mașină nouă îți oferă certitudinea calității, dar și a siguranței pe care o ai atunci când o conduci. Pentru mulți dintre noi, cumpărarea unui autovehicul direct din reprezentanță reprezintă un efort financiar considerabil pe care însă suntem dispuși să-l facem cu sacrificiile necesare.

Interior ca nou chiar și după ce folosești mașina!

Dacă ți-ai cumpărat o mașină nouă este normal să îți dorești să o menții cât mai mult cu putință la standardele pe care le avea atunci când ai cumpărat-o. De aceea, în primele momente de folosire a mașinii vei conduce prudent, mai atent decât de obicei pentru a te asigura că nu vei zgâria vopseaua proaspătă de pe caroserie sau jantele care oferă un aspect unic mașinii. De asemenea, te vei strădui să o menții cât mai curată și îngrijită, atât la exterior, cât și la interior. Atunci când te urci în mașină și vei vedea un interior curat și vei simți un miros plăcut îți va fi mai mare dragul să te deplasezi cu aceasta, indiferent de distanța pe care o ai de parcurs.

  1.     Folosește o țigară electronică

Dacă ești fumător înseamnă că deja ești familiarizat cu efectele negative pe care fumatul le poate avea asupra interiorului mașinii tale. După ce consumi, pentru o perioadă mai lungă, produse pe bază de tutun în mașină, fumul și implicit mirosul neplăcut vor rămâne impregnate în tapițerie. Acest miros va fi greu de scos din vehicul, chiar și dacă vei renunța la fumat în interiorul acesteia. 

De asemenea, materialul textil de pe plafon sau de pe marginile mașinii își vor pierde din culoarea frumoasă și vor prinde o nuanță neplăcută din cauza fumului. Ba mai mult, cu o țigară aprinsă, scrumul poate cauza daune prin ardere. Atunci când îți achiziționezi o mașină nouă este normal să îți dorești să-i păstrezi interiorul în cele mai bune condiții. Poți alege o țigară electronică de pe Fumezi.com, iar aceasta îți va oferi plăcerea de a fuma fără a fi deranjat de părțile negative ale țigării convenționale. Spre deosebire de fumul de țigară, aburul degajat de o țigară electronică este, în primul rând, plăcut la miros, iar în al doilea rând, nu rămâne impregnat în materialul textil din mașină. Poate că după ce vei folosi acest dispozitiv în mașină, te vei decide să renunți definitiv la fumatul convențional și să utilizezi doar țigara electronică.

  1.     Curăță interiorul în mod regulat

Chiar dacă uneori timpul este potrivnic, iar responsabilitățile te presează, ar trebui să te îngrijești de interiorul mașinii pentru a-l menține într-o stare bună. Dacă nu ai timp să te ocupi personal de acest lucru ai putea, când mergi la cumpărături sau la serviciu, să lași mașina la o spălătorie auto care să se ocupe de aceasta cât timp tu îți vezi de propriile îndatoriri. De asemenea, din când în când, poți duce mașina la un atelier de detailing care să se ocupe de îngrijirea în detaliu a acesteia.

Prin urmare, din dorința de a-ți menține mașina curată și fresh, poți apela la anumite metode care, datorită avantajelor, pot deveni obiceiuri stabile și pot înlocui alte deprinderi nocive.Sursă foto: pexels.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.