Țigări ascunse în saci de făină și bidoane de la detergent lichid, depistate la frontiera.FOTO

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse în bidoane de la detergent lichid şi în saci de făină, peste 500 pachete de țigări ce urmau să ajungă pe piața neagră din România.

Ţigările, în valoare de peste 700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

În data de 7.05.2017, în jurul orei 09.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Valentina L., în vârstă de 34 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.

Existând suspiciuni că persoana în cauză transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în bidoane de plastic de la detergent lichid, cantitatea de 370 pachete de ţigări, marca Rothmans Demi, de provenienţă ucraineană, în vederea sustragerii de la controlul vamal.

Ţigările în valoare de 500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată  contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

În aceeași zi, în jurul orei 13.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Andrei C., în vârstă de 19  ani, călătorind cu un  autoturism marca Volkswagen.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în saci cu făină, cantitatea de 150 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 203 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.