Traficanţi de ţigări prinşi la Vişeu de Sus!

tigari nouŢigări ascunse pe corp descoperite la Vişeu de Sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vişeu de Sus au descoperit şi confiscat 286 pachete cu ţigări pe care trei persoane le deţineau ascunse pe corp, sub îmbrăcăminte, cu intenţiona de a  le comercializa ilegal.

În data de 13.02.2016, în jurul orei 14.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Vişeu de Sus, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat pe raza localităţii Vişeu de Sus, trei persoane de sex masculin care ascundeau ceva sub îmbrăcăminte.

Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pentru legitimarea bărbaţilor moment în care aceştia au recunoscut că ascund sub îmbrăcăminte o cantitate de ţigări de provenienţă ucraineană.

Drept urmare, cele trei persoane identificate ca fiind Vasile R., Stefan R. şi Vasile R., cu vârste cuprinse între 19 şi 54, domiciliate pe raza judeţului Maramureş, au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii ţigaretelor a rezultat cantitatea de 286 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 2.500 lei, pe care cei trei bărbaţi intenţionau să o comercializeze pe piaţa neagră de desfacere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

foto:arhivă

 

 

 

 

 

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.