Țigări de contrabandă vândute în Valea Chioarului si Baia Mare

tigari-contrabanda-ucrainaÎn cadrul unei acţiuni organizate ieri, pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, poliţiştii au identificat două persoane care deţineau în vederea comercializării ţigări de contrabandă. Ieri dimineaţă, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii din Şomcuta Mare împreună cu cei din Valea Chioarului, a fost depistat un bărbat care oferea spre vânzare ţigări netimbrate în România. Acesta, în vârstă de 63 de ani, din Valea Chioarului, deţinea în vederea comercializării 90 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Poliţiştii au confiscat ţigările şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.

Băimăreancă de 61 de ani, cu tutun netimbrat prin barurile din zona Gării CFR

Si poliţiştii Biroului Judeţean Transporturi Maramureş au identificat o băimăreancă în vârstă de 61 de ani, pe numele căreia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. În urma controlului efectuat într-un bar şi anexa acestuia, situate în incinta staţiei CFR Baia Mare, poliţiştii au găsit într-o sacoşă de rafie 190 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce aparţineau angajatei localului public.

Ţigările au fost confiscate, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea lor la răspundere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.