Ţigări în valoare de peste 350.000 lei confiscate la frontiera româno-ucraineană

tigariPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, la sfârşitul săptămânii trecute, 36.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 350.000 lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret, judeţul Suceava, au depistat, pe sensul de intrare în ţară, două persoane, în vârstă de 54 ani, respectiv 33 ani, călătorind cu două autoturisme înmatriculate în Polonia şi Ucraina.

Existând suspiciunea că aceştia transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinilor.

Cu această ocazie, în caroseria uneia dintre maşini a fost descoperită cantitatea de 200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, iar în bagajele celeilalte persoane au fost descoperite 210 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ambele persoane au fost sancţionate contravenţional de către organele vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare, iar ţigările în valoare de 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, pe timpul executării unor misiuni de supraveghere şi control la frontiera de stat, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit în apropierea frontierei de stat cantitatea de 35.590 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 349.900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.