Timișoara, împânzită de MIGRANȚI. REFUGIAȚII rătăcesc pe străzi

Migranți rătăcind pe străzi, la Timișoara. După descoperirea taberei clandestine de pe Calea Aradului din Timișoara, miercuri seara, polițiștii locali au descoperit, hălăduind pe străzi, un grup de 10 irakieni.

În ultima perioadă, polițiștii locali au depistat în Timișoara mai multe grupuri de migranți, din Irak, Iran, Pakistan, care dormeau în Parcul Botanic, Piața Victoriei și sub Podul Mihai Viteazul.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, aflați în patrulare aseară, au depistat, în jurul orei 20.30, pe str. Zurich, în apropierea de intersecția cu str. Samuil Micu, un grup de persoane cu bagaje care stăteau pe o bordură. Grupul era format din 10 persoane, din care 4 minori.

Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, iar din discuțiile cu ei s-a constatat că nu vorbesc limba română, doar engleză o parte dintre ei. Au declarat că sunt din Irak și au venit în România prin Serbia, deținând de altfel documente provizorii emise de țara vecină”, transmite Daniela Seracin, de la Poliția Locală Timișoara.

Irakienii au fost predați Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.