Ține lângă tine 3 obiecte atunci când mergi la culcare. Ele îți pot salva viața! În timpul somnului pot apărea des

De cele mai multe ori, ne complacem vieții moderne și ajungem să ne știrbim sănătatea. Din păcate, trebuie să îți spun că, mai ales tinerii, pot suferi un atac de cord în orice moment, cu precădere noaptea!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Tocmai de aceea, acest articol ți-ar putea fi de ajutor și îți recomandăm 3 obiecte pe care să le ai mereu, noaptea, la îndemână.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Un pahar cu apă

În cazul în care ritmul cardiac este crescut, paharul cu apă te poate salva!

Lichidul ajunge în sistemul digestiv, apasă pe inimă și îi normalizează activitatea. Înainte de a bea apă, trage aer în piept și respiră de câteva ori.

În timpul somnului pot apărea des crize de tahicardie, acestea datorându-se stresului, programului de somn inadecvat sau consumului excesiv de cafea ori tutun.

Un ac de cusut

În cazul în care apare un atac cerebral, capilarele din zona creierului se sparg, iar sângele va invada cele mai importante centre ale organismului, ducând la deces.

Pentru a scăpa cu viață, este foarte important să reduceți tensiunea sângelui.

O puteți face prin împungerea cu vârful acului a tuturor vârfurilor degetelor. Sângerarea va reanima persoana aflată în pragul decesului, însă este impedios necesar să chemați salvarea imediat.

Două pastile de aspirină

Atacurile de cord ușoare ne pun cel mai des viața în pericol. Este posibil ca acestea să nu prezinte toate semnele specifice, însă grețurile, transpirația excesivă sau amețeala nu vor lipsi, garantat.

Dacă te vei confrunta cu un atac de cord, trebuie să ai mereu la îndemână două pastile de aspirină. Acestea îți vor salva viața!

Aspirina subțiază sângele, îmbunătățește fluxul sanguin prin vasele îngustate și împiedică plăcile să se depună pe artere, scăzând astfel capacitatea sângelui de a forma cheaguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.