Tineri care au pus în pericol siguranţa circulaţiei feroviare, identificaţi şi cercetaţi de poliţişti

La data de 03 februarie a.c., un revizor de cale ferată a sesizat poliţia că persoane necunoscute au smuls și distrus plăcuțele de evacuare din Tunelul ’’Dragoiasa’’ și au pus obstacole pe calea ferată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi au constatat că galeria de aerisire situată deasupra tunelului, care era închisă cu grilaj metalic, avea lacătul sustras iar în tunel au fost distruse și aruncate pe terasamentul căii ferate opt plăcuțe semnalizatoare.

De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate, poliţiştii au mai constatat că au fost distruse bunuri din două imobile nelocuite, din zona tunelului, şi că un stâlp de fluier CFR din beton armat a fost dislocat şi aşezat pe terasamentul căii ferate, existând astfel pericolul deraierii trenului care circula pe relaţia respectivă.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii din Săliștea de Sus în colaborare cu cei din cadrul  Postului de Poliție TF Vișeu de Jos și cei din Săcel au dus la identificarea a doi tineri, din Sighetu Marmaţiei şi Săliştea de Sus, bănuiţi de comiterea faptelor.

Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere sau semnalizare falsă.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.