Tineri „rebeli” în parcul din faţa Gării

jandarmi1Patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică din municipiul Baia Mare, a fost solicitată la orele 22.25 în parcul din faţa Gării C.F.R. Au fost identificate două persoane, C.L. de 21 ani şi L.M., de 20 ani, ambii din municipiul Baia Mare. Tinerii aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, în încercarea de a da dovadă de bărbăţie şi curaj, au tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă.  Cei doi rebeli au fost “domoliţi”  cu  câte o amendă contravenţională în valoare de 500 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată.

Efectivele de jandarmi din dispozitivele de ordine şi siguranţă publică au constatat alte cinci fapte de natură contravenţională, aplicând un avertisment scris şi amenzi în valoare totală de 1.600 lei. Totodată, au fost conduse trei personae la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare în vederea luării măsurilor legale.

* * *

La Ocna Şugatag, patrula mixtă de menţinere a ordinii publice a fost solicitată la orele 22.15 pentru aplanarea unui conflict verbal generat de adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare. Forţele de ordine au aplicat un avertisment scris conform prevederilor legii nr.61 din 1999 republicată, art.2 , pct.1.

Şi la Bistra, la orele 23.30, a fost sesizată  patrula mixtă de menţinere a ordinii şi liniştii publice la un magazin alimentar. Ajunşi la faţa locului, pentru consumul de alcool în afara orelor de program, jandarmul a aplicat avertismentul scris persoanelor implicate, conform prevederilor legale.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.