Tinerii liberali din Sighetu Marmației au sărbătorit Dragobetele

La 24 februarie 2019, de Dragobete, Tineretul Liberal, Filiala Sighetu Marmației în cadrul unui eveniment special mai multe cupluri de seniori au retrăit emoția momentului în care și-au unit destinele pentru totdeauna. Mai mult, tinerii în ochii cărora se oglindea iubirea au acceptat să se căsătorească pentru o zi. Aceștia au fost răsplătiți cu diplome și baloane colorate.

Avocat Onița Ivașcu Daniela, președinte PNL Sighetu Marmației : „Cel ce-ţi îndrăgeşte sufletul nu se îndepărtează de acesta, atâta timp cât îl vede aspirând spre mai bine. Fiecare bătălie din viața ta te-a transformat în persoana care ești astăzi. Fii recunoscător pentru momentele dificile, ele nu pot decât să te facă și mai puternic. Iar dacă alături de tine în această bătălie ai un suflet care te iubește, cu siguranță victoria nu se va lăsa așteptată.

De Dragobete, iubirea a plutit în aer în Sighetu Marmației. Indiferent de vârstă, tinerii și seniorii sigheteni au arătat că respectul unul față de celălalt, credința în sentimentele născute din suflet, răbdarea și sprijinul reciproc în momentele dificile sunt secretul unei relații de iubire. Astăzi, în cadrul unui eveniment special, organizat de tinerii din Partidul Național Liberal, multe cupluri de seniori au retrăit emoția momentului în care și-au unit destinele pentru totdeauna. Mai mult, tinerii în ochii cărora se oglindea iubirea au acceptat să se căsătorească pentru o zi. Aceștia au fost răsplătiți cu diplome și baloane colorate.

Îi felicit pe tinerii din organizația Partidului Național Liberal pentru reușita acestui eveniment și le mulțumesc pentru invitația de a sărbători împreună iubirea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.